Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

A Fények Éjszakája a The Duchessben

2024. augusztus 08.

Az ünnepi fényjáték leglenyűgözőbb látványát kínálja a The Duchess augusztus 20-án. A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel tetején található rooftop bár teraszáról gyönyörű panoráma tárul a szemünk elé az Erzsébet híddal, Budapest fényeivel és a Duna hullámaival. Ezt koronázza meg az augusztus 20-i tűzijáték és a The Duchess kifejezetten erre az alkalomra megalkotott koktéljai.

    Magyarország legendás augusztus 20-i tűzijátékának pompás helyszínen lehetünk szemtanúi. A Matild Palota tetején található The Duchess rooftop bár lehetőséget nyújt arra, hogy a legjobb kilátásban gyönyörködjünk, miközben káprázatos fénykavalkád tárul elénk a Duna felett. Az ünnep ragyogása itt új szintre emelkedik.

    A The Duchess nemcsak a lenyűgöző látványról gondoskodik, ünnepi menüvel és koktélválogatással is készül az estére. Az eseményre érkezők két órán át élvezhetik a korlátlan Cattier pezsgő csomagot, amely a bár kifejezetten erre az alkalomra megalkotott koktéljaival együtt tökéletes kísérője lesz az este különleges pillanatainak. Új koktélkreációik, mint a The Bridge vagy a Skyline, minden kortyukban a Duna feletti tűzijáték hangulatát idézik meg. A gasztronómiai élményről a hideg és meleg canapék, valamint ínycsiklandó desszertek magával ragadó választéka gondoskodik.

    A The Duchess limitált helyei hamar fogynak, így aki szeretne részt venni ezen a felejthetetlen estén, az időben foglaljon! A The Duchess nemcsak a látvány és az ízek terén, hanem a lüktető társaság révén is felejthetetlen élményt kínál.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO