Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Budapest Garden Party: az Incognito és a Mezzoforte is fellép

2024. szeptember 01.

A Neoton Família, a Mezzoforte, az Incognito, a Next Movement, az Ocho Macho, az Első Emelet, Karácsony János és az FLM is koncertet ad a Budapest Garden Party-n október 4-től 6-ig a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótónál.

    A fesztivál a zene mellett gasztronómiai kínálattal is várja az érdeklődőket.

    Mint írták, a rendezvény egyik különlegessége lesz a nyitónapon az a koncert, amelyen a Neoton Família tagjai, Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János állandó zenésztársaikkal, Heatlie Dáviddal, Lukács Andreával és Lukács Lászlóval játszanak együtt, és adják elő a régi nagy slágereket.

    A háromnapos eseményt a brit jazz-funk legenda, az 1979 óta létező Incognito nyitja október 4-én, utánuk lép színpadra a Neoton. Másnap, október 5-én a svájci funky trió, a Next Movement kezd, őket az Ocho Macho követi, majd 20 órától az Első Emelet ad koncertet.

    A zárónapon, október 6-án vasárnap az izlandi instrumentális csapat, a Mezzoforte lesz az első fellépő, amely a nyolcvanas években lett világszerte ismert Garden Party című slágerével. Őket Karácsony János, az LGT emblematikus gitárosa és énekese követi zenekarával, vendégként színpadra lép Heincz Gábor Biga. A Budapest Garden Party zárófellépője az FLM lesz.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO