Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Európai galériák is bemutatkoznak a Budapest Contemporary Képzőművészeti Vásáron

2024. augusztus 24.

A hazai 30 galéria mellett 12 magasan jegyzett európai galéria, valamint a legkeresetebb művészek is bemutatkoznak a Budapest Contemporary Képzőművészeti Vásáron (BCT) szeptember 26. és 29. között a Bálnában, Budapesten.

    A kortárs művészeti seregszemlén a kiállítás és vásár mellett kétnapos művészeti konferencia, felnőtteknek és gyermekeknek szóló edukációs programok és tárlatvezetések is várják az érdeklődőket.

    A tájékoztató idézi Tausz Ádámot, az esemény főszervezőjét, aki azt mondta: a BCT átfogó képet ad a magyar progresszív kortárs alkotói közösségről. "Fontos célkitűzésünk, hogy csak minőségi alkotások és galériák jelenhessenek meg, ezért a rendezvény magas színvonaláról szakmai bizottság gondoskodik" - hangsúlyozta.

    A seregszemlén az érdeklődők megtudhatják, hol jár most és hova tart a hazai és európai kortárs művészet. Néhány tízezer forintba kerülő minőségi műtárgyak mellett nagy értékű, több milliós alkotásokat is meg lehet vásárolni az eseményen - írják. 

    Idén kétnapos konferencia is szerepel a programban a művészet és a üzleti világ kapcsolatáról, lesznek exkluzív tárlatvezetések, és jótékonysági online aukciót is tartanak a szervezők a kiállító galériák által felajánlott műtárgyakból az Axioart felületén. A befolyt összeggel az autizmussal élők támogatására létrejött Autistic Art Alapítványt támogatják - olvasható a tájékoztatóban.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO