Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Kifinomultság és fényűzés Budapest tetején

2024. július 11.

A főváros egyik legszebb látványát nyújtó rooftop barjában, a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel tetején található The Duchess bárban felejthetetlen nyári programokkal készülnek.

    Érkezik Budapest legelegánsabb és legragyogóbb eseménye, a július 13-án megszervezésre kerülő White Party, amin vibráló hangulat, sztár DJ és különleges koktélkreációk várják a vendégeket. Az este dress code-ja: érkezz a legszembetűnőbb fehér ruhádban! Kétségkívül a nyár egyik fénypontja lesz emellett az augusztus 20-i tűzijáték, hiszen a The Duchess teraszáról nyílik a legszebb panoráma a Dunára és Európa legnagyobb tűzijátékára.

    A Matild Palace egy rejtett folyosóján áthaladva Budapest első liftje visz fel a tetőre, ahol pazar látvány tárul a szemünk elé: az Erzsébet híd, alatta a Duna, vizén az éjszakai égbolt csillan. A The Duchess atmoszférájában a budapesti éjszakák ezen csillogása találkozik a kifinomultság és a luxus érzetével. Az i-re a pontot pedig a kiválóan megkomponált koktélok teszik fel. A rooftop bar most különleges eseményre invitál: a július 13-i White Party-n a vendégek a leggyönyörűbb fehér ruhájukban érkeznek, a hangulatot pedig nagynevű vendég DJ teremti meg. Koccinthatunk a legfinomabb pezsgőkkel, megkóstolhatjuk a The Duchess koktélkreációit, táncolhatunk, ismerkedhetünk, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a kilátást - az emlékezetes és lehengerlő éjszaka garantált.

    A The Duchess meglepetései ezzel nem érnek véget, a White Party-t követően, július 15-én debütálnak a bár legújabb nyári koktéljai. Az új italmenü a koktélok szerelmeseinek különböző ízeket kínáló, nyári hangulatú koncepciót képvisel. Az új koktélok a vendégek preferenciáinak és igényeinek megfelelően kerültek kialakításra, így a legtöbbjükben a gyümölcsös ízvilág játszik, és megjelenésükben, színeikben is a nyarat idézik. A The Duchess teraszáról Budapest egyik legszebb naplementéjét láthatjuk a Dunán, az új nyári koktélokkal mintha csak a nap utolsó, legragyogóbb sugarai kerülnének a poharunkba.

    Az új koktélmenün megmaradtak a nagy közönségkedvencek, mint a The Royal Misbehave és a Babushka. A The Royal Misbehave maracujás ízét, valamint a céklával, vodkával és Earl Grey teával készülő Babushka koktél egyedi ízvilágát olyan sokan megszerették, hogy a bárban úgy döntöttek, ezek az egyedi koktélkreációk továbbra is elérhetőek lesznek az új koktélok mellett. A legújabb kedvenc-jelöltek között befutó helyen van a Mylady, amely a rozé borral kombinált gyümölcsös ízei miatt bizonyosan az egyik legkeresettebb ital lesz. Abban az esetben pedig, ha a vendégek egy frissítő koktélt keresnek, a Mariposa bizonyul nagyszerű választásnak a pezsdítő buborékoknak és a tequila ízének köszönhetően. Az új ízek fejlesztése a The Duchess-ben folyamatos , amit a szezonalitás és az új trendek mellett minfódig a vendégek preferenciái szerint alakítanak.

    Felejthetetlen este vár tehát mindazokra, akik a The Duchess White Party-jának vendégei lesznek. Akit elcsábított a lehetőség, az ne habozzon, biztosítsa a helyét az exkluzív eseményre időben, mert a férőhelyek száma limitált!

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO