Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Kitelepül a Művészetek Völgyébe a Néprajzi Múzeum

2024. július 20.

A Cirque de Tókert területén felépített múzeumszigeten egyebek mellett kreatív foglalkozásokkal, interaktív kiállítással, koncerttel várja a Néprajzi Múzeum a fesztiválozókat a Művészetek Völgyében.

    Közleményükben azt írták: a Türelemüvegen innen és túl nevű interaktív közösségi játékpavilonjuk olyan tevékenységeket mutat be, amelyek megállásra, lelassulásra, türelmes pepecselésre késztetik az érdeklődőket. Az interaktív kiállítást napközben családi- és gyermekfoglalkozások, előadások kísérik. Emellett minden nap delelő foglalkozással várják múzeumpedagógusaik a kisgyerekes családokat mesével és énekléssel egybekötött pihenésre.
    A délutáni órákban az Éjszakázz a múzeumban című múzeumi program fesztiválra szabott bemutató verziója várja a családokat, akik múzeumpedagógusok segítségével járhatják körbe az alvás témáját. A Paperbox csapatával a fesztiválozók a múzeum által már nem használt molinó anyagokból táskát és kiegészítőket is készíthetnek egy kreatív foglalkozáson.
    Az érdeklődők megtekinthetik a Néprajzi Múzeum és a Metropolitan egyetem együttműködéseben készült kreatív pályázati diákmunkákat. A programok között szerepel a HolddalaNap zenekar családi koncertje a múzeum udvarában.

 

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO