Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Koncertek, művészeti programok a kaposvári Rippl-Rónai Fesztiválon

2024. május 29.

Könnyűzenei koncertekkel, vezetett sétákkal, élményfestéssel és utcatárlattal is várják a látogatókat a kaposvári Rippl-Rónapi Fesztiválon csütörtöktől négy napon át - tájékoztattak róla a szervezők.

    Közleményükben azt írták, hogy a hazai fesztiválszezon egyik nyitóeseményének számító hagyományos rendezvényt idén is két részre bontották: a Kaposvár Aréna és a Körcsarnok ad otthont a belépőjeggyel látogatható könnyűzenei koncertek nagy részének és az elektronikus partynak, a Kossuth tér és környéke pedig az ingyenes programoknak.
    A fesztiválon fellép az Edda Művek, Beton.Hofi, a Margaret Island, a Pogány Induló, Pixa, Dzsúdló, Matt Sassari és Miquel Bastida.
    A kísérőprogramok között lesznek különböző tematikával megrendezett vezetett városi séták, élményfestés, utcatárlatot tartanak, mutatványosok lépnek fel, míg a festészet jegyében interaktív kémiaórát is tartanak.
    A rendezvényen kézművesek is kínálják portékáikat, lesz ételudvar, és a fesztivál ideje alatt várja látogatóit a Vaszary Képtár Rippl20 című kiállítása is. A programokról itt olvasható bővebb tájékoztatás.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO