Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Lionel Richie 2025-ben visszatér Európába Say Hello To The Hits elnevezésű nagyszabású turnéjával

2024. október 21.

A nemzetközi szupersztár, Lionel Richie európai turnéra indul a Say Hello To The Hits show-jával. A bársonyos énekhangjáról és időtlen klasszikusairól ismert zenész lélegzetelállító előadást ígér koncertkörútján.

    A Say Hello To The Hits turné május 31-én a belfasti SSE Arénában veszi kezdetét, és 16 országot érintve összesen 27 koncertet ölel fel. Richie Magyarországon is színpadra lép, július 17-én a budapesti MVM Dome közönségét fogja elvarázsolni dalaival. A turné egy nagyszabású fináléval zárul augusztus 2-án a madridi Wizink Centerben. A Say Hello To The Hits turné és új produkciót mutat be, amelyet a rajongók még soha nem láthattak az Egyesült Királyságban és Európában.

    Lionel Richie Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas ikon, több mint 125 millió lemezt adott el világszerte. A zenetörténet egyik legünnepeltebb alakjaként több évtizedes illusztris karrierje alatt olyan felejthetetlen himnuszokat alkotott, mint a Hello, az All Night Long, a Say You Say Me, a We Are The World és az Easy – hogy csak párat említsünk. A világszínvonalú showman képességéről, valamint a generációkon átívelő közönséggel való kapcsolatteremtési képességéről híres Richie előadásai mind a nosztalgia, mind az energia mesterkurzusai.

    A Glastonbury-n az év legnagyobb tömegét vonzotta Pyramid színpados fellépése 2015-ben, amely bebetonozta legendás előadóihírnevét. A Say Hello To The Hits egy varázslatos tisztelgés Richie, mint az egyik legnagyobb dalszerző és előadóművész, valamint kulturális ikon maradandó öröksége előtt.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO