Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Lupa Beach: a strandsportok Mekkája

2024. augusztus 06.

A Dunakanyar legmenőbb természetes vizű strandja nem csupán kristálytiszta vízével és homokos partjával ígér felüdülést a forró nyári napokon. A Lupa évek óta a különböző kiemelt sporteseményeknek és az amatőr beachsportoknak is az otthona vízen és vízparton egyaránt.

Augusztus 9. és 11. között például a LupaWake, a régió legnagyobb wakeboard centruma ad otthont a XXVI. Magyar Wakeboard és Wakeskate Bajnokságnak. A hivatalos edzések péntek délután indulnak, majd szombaton és vasárnap tucatnyi kategóriában indul a verseny, aminek vasárnap délutánra várható az eredményhirdetése. A részletekről az esemény Facebook oldalán tudhatunk meg többet.

Immár 8. éve rendezik meg a Lupa profi strandsport pályáin a strandröplabda országos bajnokság döntőit. A június és július során Csopakon, Tatán és Csepelen tartott fordulók után, nemenként a 16 legjobb páros részvételével érkezik a finálé a Lupa Beach-re augusztus 16. és 18. között.

A CrossFit egy önálló, saját rendszer által meghatározott fitnesz irányzat, amely az ezredfordulótól kezdte meghódítani az egész világot. A Lupa már számos alkalommal adott helyt ennek a népszerű sportnak, most a Dunakanyar legmenőbb strandján rendezik Magyarország első nagyszabású CrossFit versenyét, a LuPalooza-t szeptember 7-én.

Szeptember végéig pedig számos amatőr és utánpótlás sportprogram várja még az érdeklődőket a Lupán, legyen az strandröpi, strandkézi, standfoci, strand vízilabda vagy éjszakai úszás. Érdemes a Lupa weboldalán követni az eseményeket.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO