Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Október elején rendezik meg a Wine Run Mádot

2024. augusztus 11.

Október negyedikén és ötödikén rendezik meg a Wine Run Mádot a Tokaj-hegyaljai településen, ahol az innovatív futóversenyen kulináris élményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők.

    Mint írták, az esemény középpontjában a dűlők, a borok és a gasztronómia áll a borászatok közreműködésével. Az eseményen két - 6,5 és 12 kilométeres - távon vehetnek részt az érdeklődők, akik amellett, hogy bejárják a történelmi borvidék települését, a frissítőpontokon "szuper borokat" és "pazar fogásokat" kóstolhatnak, valamint minikoncerteken vehetnek részt.

    A gasztroélményt a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) képviseletében az Anyukám Mondta (Encs), az Ikon (Debrecen), az Iszkor (Mályinka) és a Macok Bisztró (Eger) szolgáltatja. A borokat a Barta, a Holdvölgy, a Maison aux Pois, a Royal, a Pelle, a Szarka, a Szepsy és a Zsirai mádi pincészetek kínálják a vendégeknek.

    Az esemény október negyedikén pénteken délután öttől Pasta Partyval indul, míg a Wine Run másnap, szombat reggel tíztől veszi kezdetét. A versenyt a Bohemian Betyars koncertje és az azt követő After Party zárja.

    A nevezési díj tartalmazza a pénteki Pasta Partyn, a szombati Wine Runon történő részvételt, a frissítő pontokon kínált ételeket és italokat, valamint a koncertet és a záróeseményt is - írták.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO