Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Pénteken kezdődik az Örvényesvölgy Fesztivál Zalacsányban

2024. június 25.

Matteo Bocelli, Steffen Morrison, Giacomo Turra, valamint Morris Madrone is fellép idén az Örvényesvölgy Fesztiválon, amely pénteken kezdődik Zalacsányban.

    Badacsonyi Tamás közleménye szerint Matteo Bocelli a zalai dombok között adja szombaton élete első magyarországi koncertjét, mégpedig az európai turné többi állomásához képest nagyobb kísérettel, a szombathelyi Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével.
    A szombathelyi zenekar Pejtsik Péter vezetésével, különleges hangszerelésekkel már készül a közös koncertre. A világsztár és a magyar zenészek Zalában találkoznak majd először, ám lehetőségük lesz, hogy órákig próbáljanak közösen a fellépés előtt.
    A nemzetközi sztárok sorát erősíti még a soulénekes Steffen Morrison, a gitárvirtuóz Giacomo Turra, valamint a néhány éve a magyar sikerlistákat is vezető Morris Madrone, aki Los Angelesből érkezik Zalacsányba. Az amerikai énekes a fellépés előtt zenekarával bejárja a Balaton-partot is.
    Ahogy a fellépők sora, úgy a közönség is egyre nemzetközibb Zalacsányban: idén már Chiléből, Ausztráliából, az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Spanyolországból, valamint Ausztriából és Szlovákiából is vonz vendégeket a különleges zenei felhozatal.
    A programok idén három színpadon és három további helyszínen zajlanak, a zenei koncertek mellett pedig kiemelt figyelmet kapnak a családi programok, az irodalmi-kulturális kikapcsolódási lehetőségek, illetve több neves környékbeli étterem és borász is bemutatkozik a háromnapos rendezvényen.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO