Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

2024. július 08.

Koncertekkel, színházi előadásokkal és gyereknek szóló foglalkozásokkal, játékokkal is várja az érdeklődőket a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál augusztus 29. és szeptember 1. között a Klebelsberg Kultúrkúriában.

    Idén 26. alkalommal rendezik meg a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivált, a Klebelsberg Kultúrkúria ezúttal is színes programokkal készül minden korosztály számára.

    A fesztivál első napján Szabó Balázs Bandája lép színpadra, szerepel a programban a Danubia Zenekar filmzenei estje, a Makám együttes koncertje és Lovasi András szólóprodukciója is. 

    A gyerekek a fesztivál ideje alatt egész nap a Mesekertben játszhatnak, alkothatnak és kalandozhatnak. A családi sportnapon pedig különböző sportágak próbálhatók ki.

    Augusztus 30-án egyebek mellett lesz bábszínházi előadás, gólyalábas utcaszínházi előadás. Másnap sok más mellett artisták, óriásbábos utcaszínház és az Orlai Produkció Mezítláb a parkban című előadása várja az érdeklődőket. Szeptember 1-jén Halász Judit koncertje, öko show és tűzzsonglőrök is szórakoztatják majd a közönséget.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO