Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Rácz Jenő a Lupán újított be a Portofino Beach Clubbal

2024. július 17.

Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott és a tőle megszokott magas színvonalú menüsorral és válogatott italkínálattal teszi teljessé a 2024-es strandszezont a Portofino Beach Club by Rácz Jenő, a Lupán.

    Nem kisebb gasztro szenzációval újított be a Lupa idén, mint Rácz Jenő legújabb projektjével, a – korábbi Costes Beach Club-ot újraálmodott - Portofino Beach Club-bal. „Ez egy nagyon új projekt, egy saját beach club, ahová lehet jönni koktélozni, jókat enni, strandolni” – mondta nagy lelkesedéssel a sztárséf, aki még a látványos épület dizájnjának festésében is részt vett.

    Az étlapon pedig mediterrán hangulatú, könnyed, a hagyományos ételekkel kombinált változatos ételkreációkat találunk, valamint egzotikusan színes, kellemesen lazító koktélokat és bő sörválasztékot. Az ételsorban például ott van a sokat sejtető „Rácz Jenő Signature Burger”, ami a leírás szerint 15 dkg marhahúspogácsából, gorgonzolás majonézzel, rukkolával, grillezett prosciuttoval és házi hagymalekvárral készül. De van Fish and Chips, és „rendes” caesar saláta is, melyben a csirkemell, parmezánsajt, bacon, kruton kombót 65 fokos (!) tojás teszi teljessé. A desszert vonalon is csábító a választék, mások mellett van pisztácia és ribizlitorta vagy a cukor-, glutén- és laktózmentes Skinny B!tch nevű ízvarázs.  Az itallapon pedig szintén széles a választék: a beach-feeling elmaradhatatlan spritz és koktél variációi, alkoholos és mentes változatban, csapolt és üveges sörök, többféle bor és pezsgő, de nem hiányzik a házi limonádé, jeges tea vagy az almafröccs sem. A vízparti ejtőzést pedig bérelhető napágyak vagy akár egy VIP LOUNGE privát beach emelheti egy magasabb szintre.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO