Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Több mint 5 ezer regisztrált sofőr van az Ubernél

2024. augusztus 08.

A 2024. június 13-i indulás óta megduplázódott, 5 ezerre nőtt az online regisztrált sofőrök száma az Ubernél, amely augusztusban is számos meglepetéssel készül utasai számára, elérhető például Budapest legnagyobb zenei fesztiválján is.

    „Kiemelkedő időszakot könyvelhet el az első hetek után a június 13-án indult Uber Budapesten. A számok azt mutatják, hogy az utasok és a sofőrök között is egyre népszerűbb a márka: az online regisztrált sofőrök száma az induláskori 2500-ról mára 5000-re nőtt” – tájékoztat Reich Ádám, az Uber magyarországi partnercége, az F Mobilitás Kft. ügyvezető igazgatója.

    Reich Ádám hozzáteszi: az utasoknak kínált megbízható, kényelmes és biztonságos mobilitási lehetőségek mellett az Uber legfontosabb célja, hogy több ezer budapesti taxisofőrnek biztosítson lehetőséget arra, hogy fuvar- és extra pénzkereseti lehetőséghez juthassanak a cég alkalmazásán keresztül.

    Uberezz Budapest legnagyobb fesztiváljára!

    Az Uber természetesen elérhető Budapest legfontosabb nyári eseményein is. Augusztus 12-ig külön utasfelvételi pontot működtet például Budapest legnagyobb fesztiváljának közelében, hogy a rendezvény megközelítése, és az onnan hazajutás is kevésbé zsúfolt, egyszerűbb és gyorsabb legyen azok számára, akik a fesztivál hivatalos partnerei helyett az Uber Taxi szolgáltatásait választják.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO