Keresés Facebook Best Of Budapest Instagram Best of Budapest ENG  
Best of Budapest Measure of Quality

Best of Budapest & Hungary

Measure of Quality

Új igazgató lépett a Matild Palota élére

2024. október 10.

Október 1-jétől Mr. Serkan Hüsünbeyi vette át Budapest első számú luxusszállodájának igazgatói székét. A kiváló szakember több mint két évtizedes kiemelkedő vezetői tapasztalattal csatlakozik a szállodához, amely során a világ legnevesebb szállodaláncaiban szerzett átfogó szakmai tapasztalatokat. Kinevezése új fejezetet nyit a szálloda történetében, a vendégélményt előtérbe emelve, tükrözve a luxusszálloda nagyságát és kifinomultságát.

    Figyelemreméltó karrierje során Mr. Hüsünbeyi olyan világhírű szállodai márkáknál töltött be vezetői pozíciókat, mint a Kempinski, az Accor, a Rixos és a Swissotel, ahol folyamatosan kiváló eredményeket ért el, számtalanszor bizonyítva mélyreható tudását a kivételes minőségű szolgáltatások tekintetében.

    Nemzetközi tapasztalatai és a luxusszálloda-ipar mélyreható ismerete révén tökéletesen alkalmas arra, hogy egy új, izgalmas korszakba vezesse a Matild Palotát.

    Új pozíciójában Mr. Hüsünbeyi vezető szerepe kulcsfontosságú lesz abban, hogy a páratlan vendégélményt tovább emelje, és biztosítsa, hogy a szálloda továbbra is luxus színvonalat képviselhessen Budapesten.

    "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a Matild Palotához, amely Budapest egyik ikonikus szállodája. Izgatottan várom, hogy a tehetséges csapattal együtt tovább építsük a szálloda kiemelkedő hírnevét, és vendégeinknek felejthetetlen, világszínvonalú élményeket nyújtsunk," mondta Mr. Hüsünbeyi.

    A Matild Palota, amely az UNESCO Világörökség része, a budapesti elegancia és luxus szimbóluma. A szálloda, amely a Marriott International Luxury Collection tagja, a történelmi pompa és modern fényűzés tökéletes ötvözetéről híres, így az igényes utazók kedvelt úti céljává vált.. 2021-es nyitása óta a szálloda ad helyet a világhírű séf, Wolfgang Puck első európai Spago éttermének;a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárnak, valamint a Matild Bálteremnek is, amely az egykori „Belvárosi Kávéház" újragondolása, amely több mint 120 éves múltra tekint vissza.

Vissza Még több hír
 
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO